Vi rekryterar!

Är du en klok, omtänksam och snabbtänkt projektledare som arbetar med hållbarhet? Då vill vi ha dig här!

I första hand kommer du få ta ansvar för ett uppdrag som vi vill starta redan i mars där vi arbetar med beteendepåverkan för en hållbar livsstil i stadsdelen Sofielund i Malmö. I uppdraget ingår även att koordinera en utbildningssatsning utifrån Agenda 2030 för fastighetsägare i Sofielund.

Men vi har mycket annat på gång också och du kommer med stor sannolikhet bli involverad i projekt som handlar om cirkulär ekonomi, hållbar, innovativ upphandling och att integrera Agenda 2030 i verksamheten hos små och medelstora företag samt kommuner.
Vi tänker att du har jobbat minst några år med hållbarhetsfrågor, är van att arbeta i och driva projekt, kan ta mycket eget ansvar och har ett bra nätverk i Skåne. Det är mycket bra om du har erfarenhet av att skriva projektansökningar eftersom det är så vår verksamhet är finansierad. Du får gärna även ha erfarenhet eller viss kunskap gällande upphandling men störst vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontoret i Malmö delar vi med flera andra regionala verksamheter som arbetar med bland annat social hållbarhet.

Tjänsten är på 12 månader med möjlighet till förlängning. Omfattningen är 100%. Tillträde helst redan i mars, åtminstone på deltid!
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt till helena.thelander@hutskane.se.

Sista ansökningsdatum är den 19 februari 2021 och intervjuer görs företrädesvis mellan 22–26 februari.

Kommentarer inaktiverade.