Välkommen till webinarium om plast och upphandlingar – 12 maj

Nätverket GBIS bjöd in till ett live-sänt webinarium där olika erfarenheter och röster på temat plast och upphandling lyftes fram. Varför är det viktigt att minska plast i offentliga verksamheter, vilka möjligheter ges inom ramen för LOU och vilket stöd finns att få?

Tid för webinariet: 12 maj kl. 09:00–12:00.
Mer information finns här: Inbjudan med program

Webinariet vände sig till alla med ett intresse för upphandling och att minska plastens miljö- och klimatpåverkan.
Webinariet arrangerades av nätverket GBIS med stöd av Region Skåne, utifrån deras Handlingsplan för kemikalier. Nätverket GBIS är ett antal skånska kommuner som gått samman för att fördjupa sig inom innovationsupphandling och kring ett case om plast.

Dokumentation och material från webinariet: 

Presentation_Naturskyddsföreningen_200512

Presentation_Upphandlingsmyndigheten_200512

Presentation_Uppsala kommun_200512

Presentation_Malmö stad_200512

Kommentarer inaktiverade.