Frukostträff med Cradlenet Syd

12 december, Ledeburgsgatan 5 i Malmö 8.00 – 9.30.

Vi bjuder på frukost och inspirerande samtal! 

Cradlenet Syd är ett nätverk för alla som intresserar sig för möjligheter och utmaningar med cirkulär ekonomi. Syftet är att skapa en mötesplats och ett forum där vi byter erfarenheter och lär oss nytt tillsammans. Cradlenet Syd är en lokalförening inom föreningen Cradlenet, som i år fyller 10 år!

Den 12/12 bjuder vi därför in nätverket till en mysig frukost där vi får höra Matilda Jarbin från GIAB berätta om Cradlenets 10-åriga resa och framåtblick.

Vi får också lyssna till representanter från skyltföretaget Accus som under tre års tid arbetat med att ställa om till ett cirkulärt företag. De berättar om sina utmaningar och framgångsfaktorer och hur cirkulär ekonomi konkret genomsyrar designen och försäljningen av deras produkt.

Tillsammans kommer vi sedan att kunna mingla och diskutera Cradlenet Syds arbete framöver. Vilka kunskapsinsatser eller goda exempel kan vi lyfta. Kom och berätta vad du tycker behövs i Skåne generellt, nu och i framtiden, för att lyckas med cirkulär ekonomi!

Välkommen med din anmälan till Lisa.Malm@hutskane.se senast den 9/12.

Kommentarer inaktiverade.