Hållbar Utveckling Skåne söker en ekonom eller smart ekonomilösning!

Vår eminenta ekonom Anna har beslutat sig för att fokusera på andra uppdrag. Anna har jobbat 20% och det är ungefär vad vi tror behövs, men det kan variera – mer uppåt än neråt beroende på vad för projekt som är igång.

Verksamheten är komplex och det underlättar arbetet om du sätter dig in i vad vi gör och lär känna helheten. En nyfikenhet på vår verksamhet och ett engagemang i hållbarhet är alltså ett önskemål.

Arbetet omfattar både redovisning av lite mer avancerad karaktär, löneräkning, uppföljningar och controlling. Vi arbetar i princip uteslutande i externt finansierade projekt. Tidigare erfarenhet av projektredovisning är en stor fördel. Projekten särredovisas utifrån finansiärernas krav vilket ofta ger olika krav för olika projekt. Därför är det viktigt att kunna läsa in sig på regler och särskilja dom från varandra, vara flexibel och ha en god struktur i arbetet.

Vår ursprungliga tanke var en anställning på 20%, men kanske har du en egen firma? Då kan vi erbjuda dig en kontorsplats hos oss som en del i vårt avtal. Detta diskuterar vi mer när vi ses! Vi är även öppna för andra förslag på lösningar.

Skicka ett mejl med brev och CV snarast, men senast torsdag 21 november till helena.thelander@hutskane.se så återkommer jag i veckan därpå!

Kommentarer inaktiverade.