Hållbar Utveckling Skåne behöver tillfällig projektledarförstärkning!

I höst behöver vi en extra projektledare på halvtid. I första hand kommer du få ta ansvar för ett pågående arbete med en av våra partners där vi tillsammans med ett flertal skånska kommuner startar ett upphandlingsnätverk för innovationsupphandling. Under hösten pågår arbetet med att sätta strukturer för nätverket som går in i en ny fas i januari 2020.

Du kommer även vara stöd till vår projektledare Lisa i hennes arbete med en kartläggning av kemikaliekrav i kommunal upphandling för Region Skåne samt arrangera en eller två frukostträffar i vårt nätverk för cirkulär ekonomi, Cradlenet Syd.

Vi tänker att du har bakgrund av studier eller arbete inom hållbarhetsfrågor, gärna med erfarenhet av upphandling, är van att jobba i och driva projekt, kan ta mycket eget ansvar och har ett bra nätverk i Skåne. Det läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Läs mer om vår verksamhet på www.hutskane.se eller på facebook-sidan.

Kontoret i Malmö delar vi med flera andra regionala verksamheter som arbetar med bland annat social hållbarhet.

Om tjänsten
Tjänsten är på sex månader. Omfattningen är 50%. Din lön kommer ligga mellan 28.000–30.000 kr beroende på erfarenhet och kompetens. Tillträde i augusti/september. Viktigt att du har möjlighet att avsätta tid för avstämning och överlämning med Lisa någon gång under sommaren (ersättning utgår såklart)!

Skicka din ansökan snarast, men senast den 13 juni till: helena.thelander@hutskane.se

Intervjuer sker företrädesvis under vecka 25 och 26.

Ladda ner ansökan

Kommentarer inaktiverade.