Är du kommunikatör? Kom och jobba hos oss!

Hos oss får du två stora uppgifter att ta tag i.

  • Aktiv kommunikation av projekt, nätverk och föreningen via facebook, instagram, på hemsidan och i nätverksmejl/nyhetsbrev. Vi driver ett flertal projekt med olika fokus (upphandling, matsvinn, kemikalier, lärande etc). Vi driver tillsammans med medlemmar två nätverk (förebyggande av avfall, cirkulär ekonomi). Föreningen arrangerar olika aktiviteter om hållbarhet tillsammans med partners (utifrån behov och önskemål). Vår målgrupp är bred och spretig eftersom vi alltid arbetar sektorsövergripande och med många olika typer av frågor och det ska avspegla sig i vår kommunikation. Du behöver inte göra all kommunikation själv – projektledarna och i viss mån styrelsen kan sättas i arbete, men vi behöver någon som drar det största lasset och håller ihop helheten.
  • Skriva projektansökningar. Vi är en projektfinansierad verksamhet och behöver säkra finansieringen för 2020 och framåt. I samarbete med projektledare, verksamhetsledare och externa samarbetspartners behöver du under hösten skriva ansökningar som är relevanta för den verksamhet vi driver idag.

Läs mer om vår verksamhet här, eller på facebook

Om tjänsten
Tjänsten är på sex månader med möjlighet till förlängning. Omfattningen är 100%. Din lön kommer ligga mellan 28.000–32.000 kr beroende på erfarenhet och kompetens. Tillträde ”omgående” med anpassning för semestrar och sommarlov. I augusti drar vi igång höstens arbete.

Vi tänker att du har ett starkt intresse och engagemang för hållbarhetsfrågor, gärna skriver både kort och långt, är kreativ, lyhörd och kan ta mycket eget ansvar och egna initiativ.

Kontoret i Malmö delar vi med flera andra regionala verksamheter som arbetar med bland annat social hållbarhet.

Skicka din ansökan snarast, men senast den 7 juni till: helena.thelander@hutskane.se

Intervjuer sker företrädesvis mellan 10–15 juni.

Ladda ner annonsen!

Kommentarer inaktiverade.