Slut-/fortsättningskonferens för RådRum 10 juni!

RådRum – Rådgivning med individen i fokus
RådRum har sedan 2014 gett stöd och vägledning till personer som är nya i Sverige. Sedan första verksamheten etablerades i Skåne har RådRum vuxit till en omfattande verksamhet, idag finns det RådRum på 11 orter i Skåne och Stockholms län. Det har varit möjligt genom ett enormt engagemang av drivna frivilliga rådgivare som bemannat RådRums rådgivning. Allt detta och att det nu närmar sig slutet på en tre år lång projektperiod vill vi uppmärksamma.

Under en eftermiddag kommer vi berätta om RådRums resa hittills, lärdomar från frivilliga och erfarenheter i mötet med besökare. Vi kommer också spana in i framtiden och hur vi ser på utvecklingen mot ett inkluderande samhälle med individen i fokus.

Datum och tid: Måndagen den 10 juni 2019, kl. 12:00–16:00.
Plats: Medborgarhuset i Eslöv, Kyrkogatan 1 (fem minuters promenad från stationen).
Anmälan: Anmäl dig på den här länken senast den 31 maj.

Eftermiddagen är kostnadsfri, vi bjuder på lunch, fika och enklare mingel.
För frågor kontakta Magnus Strand, projektledare RådRum, Hållbar Utveckling Skåne.
magnus.strand@hutskane.se tel: 0707-671103

Inbjudan konferens 10 juni

Kommentarer inaktiverade.