9 november: Frukostseminarium om plast

ÅF Infrastructure, Cradlenet Syd/Cirkulär Ekonomi Skåne, Hållbar Utveckling Skåne och Länsstyrelsens nätverk ”Tänk om plast” bjuder in dig som arbetar inom det offentliga med strategiskt ledarskap, upphandling, miljö, VA och avfall till ett frukostseminarium om plast och mikroplast. På seminariet kommer nutida och framtida utmaningar att belysas och diskussion kommer föras om möjliga lösningar. Genomförda och kommande studier och projekt, samt olika former av lösningar, kommer presenteras av ÅF, kommuner och ”Tänk om Plast”. Några frågor som kommer besvaras är hur man får en plastsmart arbetsplats, hur man hanterar plastfrågan i en handlingsplan samt hur man kan implementera dagvattenlösningar för konstgräsplaner.

Begränsat antal platser – anmäl dig i god tid!
Tid: Fredag den 9 november, kl. 8.00–10.00. Vi bjuder på veganska frallor och kaffe!
Plats: ÅF, Hallenborgsgata 4, Malmö
Sista anmälningsdag är 26 oktober: cornelia.hartman@afconsult.com

Ladda ner inbjudan frukostseminarium

Kommentarer inaktiverade.