Inbjudan till seminarium om offentligt-privat innovationssamarbete

Alla upphandlande myndigheter behöver förhålla sig till offentlig upphandling idag. Kom och lär dig mer om upphandlingsformen offentligt-privat innovationssamarbete (OPI. Det är en ny processmetod i Sverige som innebär att offentliga och privata aktörer möts kring en gemensam utmaning. Istället för en traditionell efterfrågestyrd upphandling utforskar parterna tillsammans på ett tidigt stadium innovativa metoder och arbetssätt som främjar nya produkter och tjänster.

Under en och en halv dag får du en unik inblick i vad OPI är och hur det fungerar. Våra inbjudna gäster reder ut begrepen och delar med sig av sin breda erfarenhet på området. Vårt mål är att du ska ha både kunskap och självförtroende för att kunna genomföra ett OPI i din verksamhet. Programmet för de båda dagarna finner du nedan.

Läs mer i programmet där du också anmäler dig till en eller både dagarna,

Ett OPI kännetecknas bland annat av att parterna har ett gemensamt utvecklingsmål, delar ansvaret för resultat och risker samt för en dialog som jämlika parter

Varmt välkommen!

Kommentarer inaktiverade.