Lera i inomhusmiljö

EN KONFERENS OM ANVÄNDANDET AV LERA I KONVENTIONELLT BYGGANDE

I Europa har användandet av industrialiserade lerprodukter tagit ett stort kliv framåt och är idag en miljardindustri. Nu är det Sveriges tur! Vi är stolta att i samarbete med Chalmers och Lunds tekniska högskola kunna bjuda in till en heldag om lera tillsammans med internationella arkitekter, forskare och producenter. Möt några av branschens främsta experter och lär dig mer om lermaterialets stora arkitektoniska möjligheter och dess unika fördelar för inomhushusklimat och miljö.

Bland talarna: Prof. Holger Wallbaum, Chalmers Prof. Dr.-Ing. Christof Ziegert, Berlin
Dr. Daniel Maskell, University of Bath

Plats: LTH, Lund. Fullständigt program kommer inom kort.

www.hbsyd.se – hållbart byggande i syd

Kommentarer inaktiverade.